Dag 45

hej hopp!
Fåglarna växer och mår bra! Inte hät så mkt mer än att Arga började flyga idag ordentligt. :) En hel halvmeter klarade hon av ;D haha attans! så skönt nät dom inte kan flyga har jag kommit på, när dom är där dom är lixom ;) men men stora damen nu :) fabror litchi lär henne allt hon kan, allt från att äta frön till att klättra. idag lärde han henne att bada :) snart är det dags fr arga att sova i buren :)

så söta så. snart dags för litchi att åka tyvärr. :(
Dessutom har jag nästan slut på mat! skit! jaja! Det var lite från oss :)

//Ämma, Litchi & Arga

* badar tillsammans *

Dag 40 - ca. 40 gram

Änrligen en uppdatering. inte så himla pigg längre på att blogga vilket verkligen har gett färre läsare men men. :)
Lite uppdatering iaf.

Jag bestämde mig igårkväll för att Litchi ska få slytta tillbaka till skolan.. Han är supersocial och så men det blir för jobbigt att ha honom kvar. Allt ska ske på hans vilkor numera. man får bara klappa om han verkligen vill så jag tror han mår bättre att bo med några andra fåglar som han kan bråka med.
Han äter nu nästan ingen välling. får knappt bara nån sked morgon och kväll. annars äter han massa frön. :) har testat att ge lite grönsaker men det var han inte speciellt intresserad av. ;)

Arga växer och växer. himla naffsig och vill attackera i lådan. vet inte om hon är aggresiv eller om det gåt bort sen när hon blir äldre. Men hon är nyfiken och kommer gärna fram annars.
Hon har äntligen slutat kräkas och äter nu helt nomalt. Slutade att värma upp "gammal" välling från matningen därpå och då blev hon stadigt bättre. Så nu vet jag det ;)

Hon vingtränar mycket och rymmer hela tiden ur sin låda ;) hittade henne i våran morgonrock igår hehe. hon är grymt stark i klorna men orkar inte riktigt hålla sig upprätt ;) så det tränar vi på hehe. Hon är verkligen supersöt!

Vad det gäller fåglarna ihop så går det väl typ bra. Litchi älskar att sitta och putsa som arga säger ifrån hela tiden. Han tror väl hon putsar tillbaka när hon hugger ;) tokar!

Men men ha det så bra alla!
Hälsningar Ämma, Litchi & Arga

* Arga är redan större än litchi ^^ *

Dag 35 - ca. 40 gram

Äntligen får ni en uppdatering!
Fåglarna mår prima. Litchi tigger mat som aldrig förr ;) han får mat två gånger om dagen nu bara för att få i sig lite nyttigt. ;) Men han äter mer och mer frön nu. i brist på annat ;) Dock vägrar han titta på grönsak eller frukt ;D haha men men det kommer väl en dag då nyfikenheten tar över ^^
Han fick också bada idag ordentligt. :) Behövdes ;)

Arga äter bra hon med nu. Kräks inte alls lika ofta nu. :) och hon växer och växer! som ni ser på bilden nedan har hon fått massor med fjädrar och vingarna är istortsätt färdiga. :) ujuj :D Hon är redan mycket större än litchi ^^
Dom är rätt gulliga mot varann xD litchi putsar arga som protosterar för det mesta ;)

Nä nu börjar fåglarna kvittra så tänkte ah en liten social stund med dem. :)
//Ämma, Litchi & Arga

* litchi vill alltid vara med överallt *


* Arga har blivit såå stor*

RSS 2.0