Dag 40 - ca. 40 gram

Änrligen en uppdatering. inte så himla pigg längre på att blogga vilket verkligen har gett färre läsare men men. :)
Lite uppdatering iaf.

Jag bestämde mig igårkväll för att Litchi ska få slytta tillbaka till skolan.. Han är supersocial och så men det blir för jobbigt att ha honom kvar. Allt ska ske på hans vilkor numera. man får bara klappa om han verkligen vill så jag tror han mår bättre att bo med några andra fåglar som han kan bråka med.
Han äter nu nästan ingen välling. får knappt bara nån sked morgon och kväll. annars äter han massa frön. :) har testat att ge lite grönsaker men det var han inte speciellt intresserad av. ;)

Arga växer och växer. himla naffsig och vill attackera i lådan. vet inte om hon är aggresiv eller om det gåt bort sen när hon blir äldre. Men hon är nyfiken och kommer gärna fram annars.
Hon har äntligen slutat kräkas och äter nu helt nomalt. Slutade att värma upp "gammal" välling från matningen därpå och då blev hon stadigt bättre. Så nu vet jag det ;)

Hon vingtränar mycket och rymmer hela tiden ur sin låda ;) hittade henne i våran morgonrock igår hehe. hon är grymt stark i klorna men orkar inte riktigt hålla sig upprätt ;) så det tränar vi på hehe. Hon är verkligen supersöt!

Vad det gäller fåglarna ihop så går det väl typ bra. Litchi älskar att sitta och putsa som arga säger ifrån hela tiden. Han tror väl hon putsar tillbaka när hon hugger ;) tokar!

Men men ha det så bra alla!
Hälsningar Ämma, Litchi & Arga

* Arga är redan större än litchi ^^ *

Kommentarer
Postat av: Lovisa W

Så jäkla söta ;D

2009-04-09 @ 21:24:35
Postat av: lilja

underbart söta:)

2009-04-09 @ 23:37:25
Postat av: Diana

Syskon kärlek :D

Kommer du inte sakna litchi?

2009-04-13 @ 12:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0